ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ VISION

cornersofa-vision-new01-1 5
Μια ματιά στο μέλλον, με λεπτομέρειες από το παρελθόν, είναι η αποτύπωση της φουτουριστικής αισθητικής

Ένα σχέδιο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και έμφαση σε ένα καινοτόμο μηχανισμό (σύστημα πλάτης), με το πλεονέκτημα των πολλαπλών θέσεων στήριξης αλλά και την πλήρη απελευθέρωση του καθίσματος (όρθια θέση μηχανισμών). Η ύπαρξη επιπλέον πλάτης με σύστημα μετακινούμενου αυτόματου μαξιλαριού, μας δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλούς τρόπους χρήσης και τοποθέτησης στο χώρο.
Το μπράτσο του καναπέ είναι εμπνευσμένο από το παρελθόν με σύγχρονη ματιά. Τα μαξιλάρια πλάτης είναι κατασκευασμένα με γέμιση 70% πούπουλο & 30% αντιαλλεργικό πολυεστέρα με παρθένα πρώτη ύλη και επιπλέον βαμβακερό πουπουλόπανο Α΄ ποιότητας. Στις πλάτες και στο μπράτσο, η ύπαρξη μηχανισμών μας βοηθάει να βρούμε τη σωστή θέση καθίσματος για κάθε περίσταση της καθημερινότητας μας.
Ο μεταλλικός μηχανισμός και τα ξύλινα κινούμενα μέρη, είναι επενδυμένα με αφρώδη υψηλής ποιότητας και επιπλέον επικάλυψη με υποαλλεργικό κάλυμμα.
Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αφρώδη σε σάντουιτς (λάστιχα) με ειδικό σύστημα εξαερισμού λόγω της box κατασκευής του καθίσματος απευθείας στο σκελετό και με επιπλέον υποαλλεργικό κάλυμμα.ΔΙΑΣΤΑΣΗ:3,20*2,20*1,02

Top